PLINTEN

De plinten zorgen voor een strakke afwerking van uw nieuwe vloer. Ook op het gebied van randafwerking hebben wij veel mogelijkheden. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment:

MDF WIT

De MDF witte plint zijn hoge witte plinten die in verschillende hoogtes en diktes verkrijgbaar zijn. Deze plinten zijn gegrond en 1x afgelakt in RAL 9010 maar er zijn ook andere opties zoals RAL 9001, 9005 en 9016. Verder zijn deze plinten in verschillende modellen verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld recht of met een sierrand. Ook hebben we verschillende hoogtes. Van 7 cm tot maar liefst 22 cm! Onze afgelakte plinten zijn V313 afgewerkt. Dit houdt in dat ze beter bestand zijn tegen vocht dan standaard MDF. Ook zijn er tegenwoordig waterbestendige plinten of flexibele plinten voor een rondlopende muur.

MDF OP KLEUR

Strakke hoge plinten in de kleur van het laminaat? Deze kunnen wij ook leveren! We hebben ontzettend veel verschillende kleuren in ons assortiment zitten. Wij kunnen u dus ook aan plinten helpen als de vloer niet bij ons vandaan komt. 

PLAKPLINT

De eenvoudige plakplint is voorzien van een zelfklevende plakstrip aan de onderzijde die je aan het laminaat kan bevestigen. Verkrijgbaar in de kleur van het laminaat. Ze zijn 24 mm breed, 5 mm dik en 2400 mm lang. 

 

SOORTEN PLINTEN

  • MDF gelakt wit, zwart of antraciet
  • MDF op kleur
  • Plakplint

EXTRA ACCESSOIRES

DEURMATTEN

Een goede deurmat is niet alleen een prachtig gezicht maar zorgt ook dat uw vloer langer mooi blijft. Immers wordt er vuil en vocht mee buiten gehouden. Informeer naar onze mogelijkheden!

PROFIELEN

Net een hoekje hier en daar wat niet helemaal netjes afgewerkt is? Een trap die prachtig is maar alleen nog een afwerking nodig heeft? Geen punt! Wij leveren hoekprofielen, overgangsprofielen, trapneusprofielen, dilatatieprofielen en nog veel meer! Er zijn oneindig veel kleur- en maat mogelijkheden. Kom gerust langs voor advies.

VILT

Het kan al komen door één verkeerd steentje onder een stoelpoot. Een lelijke kras in uw laminaat is ontzettend zonde en voorkomen is beter dan genezen. Investeer in vilt en uw vloer blijft mooi! Wij hebben stroken vilt en schroefvilt. Kortom, voor elk meubel kunnen wij wat leveren.