ALGEMENE VOORWAARDEN

Laminaat, parket en PVC vloeren moeten, voor de montage, minimaal 48 uur acclimatiseren. Dit dient te gebeuren in de ruimte waar de vloer geplaatst wordt. Belangrijk is dat eventueel stucwerk en/of het beton droog is voordat u dit doet. Ook is het belangrijk dat de temperatuur tussen de 18°C en 21°C is.

Als er een nieuwe keuken geplaatst wordt mag deze nooit op een zwevende vloer staan. De keuken dient eerst geplaatst te worden, daarna de vloer.

De ondergrond dient vlak, schoon en stofvrij te zijn. Ook moeten oneffenheden zoals bijv. spijkers of gemorst stucwerk verwijderd worden.Het is belangrijk dat de ruimtes zo leeg mogelijk zijn. Eventuele grote meubelstukken kunnen vooraf, in overleg met de monteur, verplaatst worden. Wat wel weg kan moet ook weg zijn.

Als u ook een kast op maat heeft bij ons mag er, bij de kast, nog geen randafwerking worden geplaatst. Als wij de vloer plaatsen kunt u de monteur hier ook op wijzen.

Ten alle tijden moet er 8mm á 10mm ruimte vrijgehouden worden bij iedere zwevende vloer bij de wanden, deurposten, verwarmingsbuizen etc.Grote oppervlaktes dienen gedilateerd te worden. Informeer voor meer informatie hiervoor bij onze medewerkers.

Wij geven geen garantie op het loslaten van de plinten.Aan een offerte/berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Het gaat ten alle tijden om indicatieprijzen.

Bij zwevende vloeren moet altijd een vochtscherm worden geplaatst. Er zijn uitzonderingen, informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.

U dient de vloer te onderhouden/schoonmaken met de daarvoor bestemde onderhoud/schoonmaakmiddelen.

Oude vloeren moeten verwijdert worden. De vloer mag niet over een bestaande vloer heen geplaatst worden. Er zijn uitzonderingen, informeer hiervoor bij één van onze medewerkers.