BERRY ALLOC

Wie een laminaatvloer - parketvloer of vinylvloer koopt, doet dat altijd met de bedoeling om hiervan zolang mogelijk van te genieten. Reden te over om u enkel tevreden te stellen met een vloer die uw woning meerwaarde geeft en daarbij tevens duurzaam en makkelijk te onderhouden is. Om deze en geen andere reden is een vloer uit de collectie van BerryAlloc de juiste keuze.

De mooie trendy collecties van BerryAlloc in verschillende uitvoeringen, gecombineerd met tal van extra opties en bijpassende accessoires, helpen u tot een weloverwogen keuze die perfect past bij uw persoonlijkheid, interieur en budget. Laat u dus meeslepen door de talrijke mogelijkheden en schrik niet als u ervan gaat dromen. Het zijn tenslotte de vloeren van uw dromen.

WIJ VOORZIEN U GRAAG VAN EERLIJK ADVIES

Onze deskundige, enthousiaste medewerkers adviseren u graag over de verschillende voor- en nadelen van vloeren, en helpen u bij het maken van de juiste keuze tijdens uw zoektocht naar de beste vloer. U kan ervoor kiezen de vloer zelf te plaatsen, of dit te laten doen door één van onze monteurs. Kom langs in onze winkel en informeert u gerust vrijblijvend naar onze voordelige tarieven!